![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
co powinienem dolaczyc do projektu stronki jesli oddaje ja jak gdyby do przetargu?? jak to mniej wiecej powinno wygladac
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli cie dobrze zrozumiałem to powinnes dodac prawa autorskie...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
ale mi chodzi o taka dokumentacje jakas wiekszom np. zalety mojego projektu, specyfikacje itp... tylko nie wiem dokladnie co i jak i jak to poinnno wygladac
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ten projekt to skrypt w php czy layout, bo jeśli skrypt to licencja GNU.
|
|
|
![]()
|
|
ten projekt to cala tronka layout i oskryptowanie i ma isc na jakgdyby przetarg, czyli ze oglaszajacy dostaje iles tam projektow i wybiera najlepszy
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kubatron rotfl nie no nie moge
![]() ![]() ![]() a teraz odpowiedź na temat po pierwsze szczerze odradzam start w takich przedsięwzięciach gdyż zazwyczaj jest to uzyskanie za darmo (koszt nadania ogłoszenia o prztargu) informacji na temat budowy takowego systemu, chyba że macie pewność że przetarg to przetarg a nie ogłoszenie"czekam na najlepsze oferty wybiore jedną " bo jest to czyste złodziejstwo moim zdaniem po drugie składnia mniejwięcej taka (rozdziały) - pare słów o aplikacji, czyli co to ma być i dlaczego warto zrobić ją taką a nie inną - pare słów na temat struktury systemu - czyli własciwie akapit po akapicie wymienone moduły - pare słow na temat technologi - czyli jakie języki, w czym bedą przechowywane dane, dodatkowe biblioteki itd - terminarz i kosztorys wykonania prac - punk po punkcie jaki moduł w jakim czasie zbudowany a w jakim wdrożony i za ile i kiedy za to płatne, - pare słów o sobie co robiłeś do tej pory itp - to polecam dodawać tylko wtedy jak wymaga tego zleceniodawca, to tyle oczywiście można to rozwinąć, zastosować w wielu miejscach elementy rysunkowe (wykresy,schemty blokowe itp) ale tak jak powiedziałem jeżeli wiecie ze przetarg jest poważny a firma niechce poprostu zdobyć specyfikacji za darmo to wtedy warto zagłębiać taka oferte oczywiście do pewnego stopnia ![]() Pozdro -------------------- www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A ten projekt to skrypt w php czy layout, bo jeśli skrypt to licencja GNU.
rotfl GNU do przetargu?? myslisz?? -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
robie cos takiego po raz pierwszy i nie wiem jak to poskladac, ma ktos jakis wzor bo tak w kilku pkt. to troszeczke mi pzyblizylo sprawe ale dalej nie wiam jak sie za to wziasc, co w tych rozdzialach, jak sie takie zeczy opisuje... bo w zasadzie to aplikacja jest, gotowa bo to malutki projekt, ale chce to profesionalnie zalatwic, tak ze kosztorys to by odpadl
---------------------------- na poniedzialek mam miec gotowe, podrzudcie cos ![]() [zmoderowane] Seth -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:50 |