![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 3 Dołączył: 25.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od rana męczę się ze stworzeniem wykresu, ponieważ dane do wykresu muszą być podane w tablicy, w takiej formie:
Dane pobieram z bazy i nie mam już pomysłów jak można w ten sposób zapisać dane. Podaję zapytanie sql oraz nazwę kolumny, o którą chodzi.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dobrze Cię rozumiem to potrzebujesz coś takiego:
-------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
"Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej" "NIE kradnij, rząd nielubi konkurencji" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W PDO jest metoda fetch_all... Nie znam się na tych starych funkcjach PHP zbyt dobrze ale z manuala wynika że chyba nie ma czegoś takiego. Jak jest to zignorować to rozwiązanie.
Ten post edytował everth 26.07.2010, 16:01:12 -------------------- Już mi się ani wiedzieć, ani tym bardziej myśleć nie chce.
[Think different]! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 3 Dołączył: 25.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PanGuzol - dokładnie o to chodziło, ogromne dzięki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 07:30 |