![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Ostatnio zakupiłem oprogramowanie LajCMS a dokładnie wygrałem. Wszystko śmiga fajnie ładnie ale jak to ja chcę zawsze coś udoskonalić a że ja pracuję w jeżyku HTML/XHTML itd. to na tym się tak za bardzo nie znam dlatego piszę o pomoc tutaj ![]() W tym oprogramowaniu podczas rejestracji są pola o podanie loginu,hasła 2x, oraz emaila a ja chcę jeszcze dodać kilka pól od siebie na temat tematyki mojej strony. Pole w rejestracji już dodałem wygląda to tak:
Moje pole to "Test Okna" i wszystko fajnie śmiga lecz a panelu administratora po rejestracji każdego użytkownika wyświetlają mi się dane jakie on podał podczas rejestracji wraz z IP,ostatnim logowanie itp. lecz to pole które ja dodałem mi się nie wyświetla ponieważ nie jest ono dodane do tego pliku w PA. Oglądnąłem ten pliczek i wszystko jest ale tam jest coś takiego:
I powie mi ktoś jak dodać to moje nowe pole aby to co w nim napisał user również się wyświetlało w Panelu ?;/ F5 Ten post edytował Spawnm 27.07.2010, 09:56:30
Powód edycji: [Spawnm]:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 56 Dołączył: 3.11.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Forum nie jest od podawania na tacy ale do pomagania.
Napisz do supportu LajCMS. Skoro wybuliłeś to żądaj pomocy. PS. Dodanie pola do formularza to nie wszystko - jeszcze trzeba te informacje przetworzyć -> Formularze Ten post edytował muk4 26.07.2010, 20:12:02 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 2 Dołączył: 29.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż cały ten pliczek z PA, trzeba dopisać do zapytania do bazy tez pole które Ty dodałeś
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro wybuliłeś to żądaj pomocy. Właśnie że nie wybuliłem tylko wymieniłem to oprogramowanie za Punkty które się zdobywa w konkursach np. 123konkurs... Oto ten pliczek:
REF |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 1 Dołączył: 21.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gg: 11007506
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:22 |