![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 1 Dołączył: 24.07.2010 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
No i teraz nie wiem jak zadeklarować zmienne itd. żeby to wszystko logicznie współgrało. Jeżeli zrobie warunki dla kart gracza to wszystko działa ok i health2(przeciwnik) się zmienia ale gdy wszystko razem połącze to nie uzyskuje zamierzonego efektu na tej samej zasadzie. Mam nadzieje ze mnie zrozumiecie, jesli nie to wyjasnie bardziej szczegółowo. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam nadzieje ze mnie zrozumiecie, jesli nie to wyjasnie bardziej szczegółowo. To ja jednak poproszę o te wyjaśnienia ![]() Tu taka lista porad ![]() - uważaj na wyszukiwanie elementów - robisz to w sposób bardzo czasochłonny np: Kod ($('div#kartawalka2 img.infa5') Musi to działać bardzo powoli(oczywiście przy takim kodzie tego nie zauważysz, ale później przy większych projektach szybkość będzie mogła mieć znaczenie) - zastanów się nad strukturą HTML i jakbyś mógł zrobić, żeby odwoływać się do elementów lepiej - szybciej(bardziej bezpośrednio) ![]() - zdecyduj się czy korzystasz z jQuery czy z czystego JS - ja polecam Ci czysty JS, choć na pewno będę w mniejszości ![]() - nie powtarzaj kodu: funkcja: infap -> document.getElementById("zdrowie2").innerHTML = health2; - zapoznaj się ze switch-em -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 1 Dołączył: 24.07.2010 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
wysłałem ci pw kamil
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wysłałem ci pw kamil Forum jest od tego, aby dyskutować. Po co wysyłasz mu PW? Może sobie tego nie życzył? To nie jest helpdesk, to forum i zapamiętaj różnicę. Jak ktoś znajdzie czas to Ci pomoże. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Podesłałem tylko adres gry bo nie potrafiłem dokładnie wytłumaczyć o co mi chodzi.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podesłałem tylko adres gry bo nie potrafiłem dokładnie wytłumaczyć o co mi chodzi. Temat: %5BJavaScript%5D jesli Twoj watek go dotyczy, KONIECZNIE przeczytaj Hmm... -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:26 |