![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Piszę stronę www i po kilku 2-3 sekundach od wyświetlenia, przeglądarka się na 20-30 sekundach zawiesza po czym znów się uaktywnia. Dzieje się to na wszystkich podstronach. Dzieje się to tylko na IE, niestety muszę ten problem rozwiązać na IE. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 6 Dołączył: 23.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak mamy Ci pomóc jak nie dałeś zadnego kodu czy przpuszczenia od czego to moze byc.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I bez jakiegokolwiek linka?
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przyznam, że nie mam teraz dostępu do kodu bo jestem w pracy, a stronę mam na kompie w domu. Ale powiem tak, że na innych przeglądarkach strona wolno chodzi, przypuszczam, że IE nie wczytuje jej segmentami tylko wszystko na raz i stąd te zwis....ale proszę o fachową opinię, jeśli takową da się napisać po tym co opisałem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przyznam, że nie mam teraz dostępu do kodu bo jestem w pracy, a stronę mam na kompie w domu. Ale powiem tak, że na innych przeglądarkach strona wolno chodzi, przypuszczam, że IE nie wczytuje jej segmentami tylko wszystko na raz i stąd te zwis....ale proszę o fachową opinię, jeśli takową da się napisać po tym co opisałem. Po tym to nic się nie da sensownego napisać, oprócz stwierdzenie, że zapewne strona jest przeładowana. Kod ew. URL i możemy coś pomóc, tak to możemy co najwyżej snuć domysły. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Ok dzięki za sugestie. W następnym kroku postaram się zoptymalizować funkcje JavaScript i CSS.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 06:23 |