![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 6 Dołączył: 23.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zwracane wartości są poprawne czyli redyState ma 4 a status 200. nie wiem dlaczego nie chce mi przypisac danych z pliku do diva. firebug nie pokazuje zadnych bledow i zwraca zawartosc tego pliku ale na stronie nie zostaje to przypisane do diva.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Kod if(XMLHttpRequestObject.readyState == 4 && XMLHttpRequestObject.status == 200) { console.log(obj); cosnole.log(XMLHttpRequestObject.responseText); obj.innerHTML = XMLHttpRequestObject.responseText; } Co ci wyswietla FIreBug? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 6 Dołączył: 23.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyświetla to co wyświetlało przed tem czyli:
200 OK 3ms nie uwzywalem nigdy console.log ale domyslam sie ze powinno zwrocic informacje o obiekcie ale nic takieg nie ma... troche dziwne, umiescilem to wyzej pod przypisaniem i zwrocilo mi tego diva ale gdy juz umiescilem to pod XMLHttpRequest.onreadystatechange = function() nic sie nie wyswietla... Błąd był w tej linijce:
Powinno być:
Temat do zamknięcia. Z góry przepraszam za ciągłe dopisywanie, ale wszystko działa dopóki nie włącze Opery. Dziwne bo dla niej również tworzy się obiekt w ten sposób: obiekt=new XMLHttpRequest(); Pozostaje inna interpretacja pozostałej częsci kodu. Ostatecznie działa. Opera to na tyle dziwna przeglądarka, że czasami ma problemy z nowym kodem i trzeba ją kilka razy restartowac by zinterpretowała nowy kod. Ten post edytował attimo 26.07.2010, 14:18:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:37 |