![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z wyświetleniem w lightboxie przycisku close i grafiki loading.
w lightbox.js mają one ścieżki:
tutaj mam stronicowanie:
Wszystko działa póki jesteśmy na stronie głównej (w indexie), jeśli przejdziemy na kolejne strony adres zmienia się dodawany jest kontroller i nazwa metody do adresu wtedy lightbox nie widzi grafik (loading i close) zdjęcia są normalnie poprawnie wyświetlane. link do grafik na pierwszej stronie:
a tutaj po przejściu na kolejną ze stronicowania:
Proszę o pomoc nie wiem jak się pozbyć z linku grafik nazwy kontrolera i metody. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj:
Zamienić na:
Albo:
Nigdy nie pamiętam jak to jest ze zmienianiem katalogu na wyższy ![]() -------------------- ![]() "Do bramy, bo pada deszcz Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz I wróci, wróci tęcza barw I pęknie twój wrogi świat" R. Riedel |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
już tak próbowałam, tak nie może być ponieważ zmieniasz na sztywno ścieżkę i wtedy w indexie przy wyświetlaniu pierwszych pięciu zdjęć nie widzi tych grafik.
wchodząc do galerii link jest : localhost/cms/site_galery jak wchodzisz na kolejną stronę ze stronicowania link zmienia się: localhost/cms/site_galery/index/5 chodzi o to żeby niezależnie od tego w jakim miejscu stronicowania się znajduje, czy jest to pierwsza, trzecia czy siódma strona, lightbox ma wyświetlać się poprawnie (cały czas chodzi tylko o te dwie grafiki loading i close, wszystko pozostałe działa poprawnie) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:12 |