![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 1 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Otóż mam stronkę ze zdjęciami.
Chciałbym zrobić na tej stronie prosty system, który wchodziłby do katalogu ze zdjęciami i "wykrywał" ile ich tam jest i wyświetlał je na stronie. Zdjęcia są zapisane w plikach 1.PNG, 2.PNG itd.. Chciałbym żeby ten skrypt wyświetlał je w kolejności 7825.PNG, 7824.PNG, 7823.PNG itd.. Chciałbym także żeby skrypt ten wyświetlał zdjęcia na stronach 1, 2, 3 itd. (po 6 na każdej). Nie wiem jak to zrobić :-( UWAGA!!! Nie chcę gotowego systemu galerii. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mam coś takiego, lecz to wyświetla wszystkie zdjęcia na jednej stronie:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 22 Dołączył: 20.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy takiej odpowiedzi oczekujesz, ale jak nie szukasz gotowych rozwiazan to poczytaj o paginacji (pagination) w php. jest duzo tutoriali i opisow. jak potrafisz wyswietlic wszsytkie informacje to dasz sobie z wyswietlaniem ich partiami
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 17:00 |