![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt ten jak na razie losuje zdjęcie z jednej lokalizacji.
Skrypt losuje mi zdjęcie z kilku podanych lokalizacji, oraz że po kliknięciu w zdjęcie wyświetla mi je FancyBox Skrypt losowego zdjęcia:
Skrypt FancyBoxa (wyświetlający foto) Proszę o jakąś konfiguracje by po ich wyświetleniu można było na nie kliknąć, a po kliknięciu wyświetlał je FancyBox w normalnym rozmiarze. Katalogi:
Moje pytanie brzmi dlaczego otwiera tylko katalog z samego dołu tzn:
A reszty nie bierze pod uwagę. Ten post edytował BoczekZG 23.07.2010, 13:34:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
teraz to musisz potraktować pętlą.
Gotowce, to nie ten dział. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Super... Zrobiłem temat w dziale gotowce to jakiś Mod inteligent go zamknął chcę pomocy a dostaję "rady" z których nie umiem skorzystać. Dajcie mi jakiś przykład albo napiszcie ten skrypt prosze
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 15:28 |