![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 1 Dołączył: 18.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam posiadam taka funkcje JS z dodatkiem PHP:
i dokladniej chodzi mi o kawałek:
Ponieważ dalej gdy mam to wpisanie zawartości do html do danego diva t mam tam +select+ to wyświetla tylko ostatni rekord z tej tabeli, w tym przypadku wyświetla tylko "Kacper Pawłowski". |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
= powoduje nadpisanie w petli kolejnej wartosci.
Kod select = '';
for (var klucz2 in tablica2){ select = select + ("<option value="+klucz2 + ">" + tablica2[klucz2] + "</option>");} -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 1 Dołączył: 18.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oooo dzięki bardzo
![]() Dopiero raczkuje w JS. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ta zasada "przypisywania" obowiązuje każdy jezyk programowania. Jak coś nadpisujesz a nie dopisujesz to się nie dziw ze masz tylko ostatnio zapisaną wartość
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Nom dzieki
![]() Ale jescze mam coś takieog i ni działa wcale:
ta nazwa 'co' jest przesyłana w wykonywaniu funkcji i chodzi ze jeśli 'co' = numerf lub numerg to wyświetla sie tablica z juniorami a else to wyświetla seniorów. |
|
|
![]()
|
|
mistrzu... zapoznaj się proszę z podstawami..
= - przypisanie == - porownanie. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
dzieki i sory za banalne błędy
![]() A jeszcze taki pytanie: wiesz może czy jest gdzieś w necie skrypt, który gdy masz otwarta liste select w przegladarce i zmieniasz zawodnikow to dynamicznie gdy najedziesz na jakiegos to pokazuja sie w jakims divie informacje o nim. Obecnie używam, że dopiero po zatwierdzeniu pokazuja sie informacje o nim i mam ten kod z neta w AJAXie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:40 |