![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam piszę sobie prosty skrypt newsowy jako trening podsumowujący to czego zdołałem się póki co nauczyć i mam problem. Może najpierw przedstawię kod:
Kod $(document).ready(function() { $('.tresc_wiecej').hide(); $('.schowaj_wiecej<?php $wiersze['id'] ?>').hide(); $('.tresc a').click(function() { $('.tresc_wiecej').slideToggle('fast'); $('.czytaj_wiecej<?php $wiersze['id'] ?>').toggle(); $('.schowaj_wiecej<?php $wiersze['id'] ?>').show(); return false; }); }); Js dodany na końcu strony, po wczytaniu wyników z bazy. Te wstawki przy schowaj_wiecej i czytaj_wiecej to moje dzieło... Chodzi mi o to, żeby po kliknięciu "czytaj więcej" rozwinął się tylko jeden blok, czyli ten który kliknąłem, a nie wszystkie. Domyślam się, że problemem jest pętla i starałem się nadać id odnośnikom, ale nie działa. Jak można rozwiązać problem? Linijkę $wiersze = mysql_fetch_array($rezultat); dawałem również zaraz przed kod js, gdyż ta wcześniejsza znajduje się tylko w pętli, ale też nic nie daje. Proszę o pomoc. Dodam, że php się uczę, ale tu jeszcze coś mogę zdziałać, ale js nie umiem, tylko tyle co trochę z jQuery porobię |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:08 |