![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2010 Skąd: PL/NL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym Was prosić o pomoc , podpowiedz w napisaniu pewnego skryptu zakładająć , że jest to wykonalne. Krótko mówiąc chodzi mi o skrypt gdzie użytkownik wypełnia 2 pola formularza po czym klika np. "GENERUJ" a skrypy wyswietla to co wpisal plus losowy wpis z jakiegos tam pliku .txt. PRZYKŁAD: Dla lepszego zobrazowania wymyśliłem przykład (zgóry mówię , że to tylko przykład ![]() GENERATOR POGODY. PODAJ DZIEN ----(user wpisuje np.12) PODAJ MIESIĄC---(user wpisuje np.9) Na serwerze gdzies tam jest plik prognoza.txt a w niem np. bedzie padac bedzie slonecznie bedzie wiało bedzie burza bedzie cieplo bedzie zimno ![]() teraz user klika GENERUJ i wychodzi 12.9 - bedzie cieplo (i własnie to bedzie cieplo powinno byc losowe) Mam nadzieje , że dobrze wytłumaczyłem o co mi chodzi , bardzo bym chciał aby ktos mi w tym pomógł. dziekuje i pozdrawiam Bogdan. PS. jestesm tyle co upieczonym użytkownikem tego forum i tak się zastanawiam czy "starszaki" zagloądają do "przedszkolaków" ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyświetla ci losową linię pliku:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 141 Dołączył: 11.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2010 Skąd: PL/NL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyświetla ci losową linię pliku: Bardzo Ci dziękuje.. normalnie działa ![]()
także działa ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:37 |