![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 289 Pomógł: 77 Dołączył: 5.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
proszę o ocenę tej strony internetowej. Grafika, kodowanie i jeżeli coś przeoczyłem w skrypcie a ktoś zauważy. Z góry dziękuję za poświęcony czas, pozdrawiam -------------------- awake
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
To brązowo białe coś przy rybce strasznie szpeci stronę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brak mi takiego nagłówka ... ogólnie całkiem ok. 8/10
-------------------- Fotografia, projektowanie stron WWW | web-coding.pl - HTML 5 i CSS 3 - już w krótce ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak przewinąłem sobie stronę i nie było widać górnego menu - to wszystko wyglądało dużo lepiej. Normalnie jak wchodzę to brakuje mi punktu zaczepienia (piszę jako osoba nie znająca firmy).
I aż prosi się, żeby obrazki były odnośnikami. Tak poza tym to bardzo przyjemna dla oka (jak się przewinie w dół ![]() Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Te drop down menu w ogóle nie dopasowane do strony, wsadzone tam na odpier*** się. I ta "brązowa" stopka to też nijak ma się do całości, ale już lepiej wygląda niż to menu.
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 289 Pomógł: 77 Dołączył: 5.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Te drop down menu w ogóle nie dopasowane do strony, wsadzone tam na odpier*** się. co masz na myśli ? Nad elementem w boxie pomyślę, musi być ale może można lepiej go wkomponować, linki w boxach - faktycznie, przynajmniej na głównej ![]() -------------------- awake
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Całkiem przejrzysta i dopracowana. Na stronę firmy w sam raz.
-------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Całkiem ładne. Proste i przejrzyste.
Mógłbyś mi pokazać w jaki sposób filtrujesz dane w newsach? http://cercom.eu/index.php/news/item/4%27 działa http://cercom.eu/index.php/news/item/4" już nie. Dziwne to troszkę... I coś nie tak z autoryzacją jest chyba: http://cercom.eu/admin.php/session/sypie_bledami a tu już nie http://cercom.eu/admin.php/session/login Czyżby klasa session posiadała metodę login i pozwałała mi ją uruchomić ot tak? A co z innymi metodami? Spytam z ciekawości - na jakim frameworku masz to postawione? -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
$mainmenu.parent().get(0) is undefined
Line 49 w logowaniu admina, btw SHiP ten Twój pierwszy błąd nie jest takowo jakby błędem apache po prostu tak kmini stringi. -------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
dane filtruje najpierw w routerze na wejściu, dozwolone znaki [^a-zA-Z0-9-_\.\/] potem w np. newsach jest rzutowanie na int, w autoryzacji jest kontroler session i posiada metody (akcje) login, logout i form, kiedy nie ustawię w konfigu akcji domylśnej, to właśnie tak się zachowuje po wpisaniu nieprawidłowej nazwy akcji. Odnośnie samego logowania mam klase auth. Nie jest to żaden z popularnych fv, to jest mój własny skrypt, choć pisząc go wzorowałem się na kohanie i symfony (i na pewno daleko mu do nich). W międzyczasie sam wykryłem sporo błędów, faktycznie, kiedy osoba nie zalogowana to po co pakować wszystkie dodatki js z menu łącznie.
-------------------- awake
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:52 |