![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Proszę o ocenę wyglądu jak i funkcjonalności strony xxx- na razie jest to tylko strona główna, ale chciałbym wiedzieć czy idę w dobrym kierunku, czy bardziej w tym złym. Proszę oceniać w skali od 0 do 10.
Powód edycji: [Spawnm]:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Takie czytelne nawet więc dam 8/10, a funkcjonalność to niby jak mam ocenić? Trochę mi się fonty średnio podobają, ale może to dlatego że pod linuxem nie mam wygładzania czcionek.
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Taka prosta strona i 200 KiB...? Coś smutna trochę, same kolory, jakby czegoś brakowało...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie design jak z przed 10 lat. Praktycznie tak jak erix mówi 200KB
![]() "U nas kupisz" powinno być na zakładkach.... więcej w tych trzech boxach powinno być ładnie do prawej a text wyżej wyjustowany Może troszkę za mocno krytycznie, ale ja jak bym zobaczył taką stronę to wysłałbym ofertę o redesign... bo nie ma ona nic wspólnego z obecnymi trendami w internecie... chyba że robisz stronę dla znajomego aby była to przejdzie ![]() -------------------- Front-end Developer xHTML CSS JS JQuery
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za opinie, postaram się zrobić coś lepszego, bo jest tak jak mówicie - nudno i smutno, też mi tutaj czegoś brakuje - nie mogłem nic więcej wymyślić, ale posiedzę nad tym dużej i mam nadzieję, że wyjdzie coś ciekawszego.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
j/w, przydałoby się lekko urozmaicić, nie wiem, może delikatny gradient w blokach, tle, jakieś zaokrąglenia, mniej kwadratowe i bardziej unikatowe rozwiązania, lepsze obrazkowe napisy.
Taka prosta strona i 200 KiB...? Coś smutna trochę, same kolory, jakby czegoś brakowało... Z ciekawości, czym sprawdzasz? Ja mam w firebugu 75~ -------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Pewnie Ci zcache'owało Google APIs, ja mam panel w Operze "info", który uwzględnia całość, łącznie z cache.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Jeszcze raz dzięki za wszystkie opinie. Jak teraz na to popatrzę, to naprawdę wygląda to fatalnie - może wcześniej tego nie widziałem, bo się do tego wyglądu przyzwyczaiłem
![]() a stronę usuwam z serwera, bo nie chce żeby google to zindeksowało ![]() Ten post edytował Adam_ 22.07.2010, 18:09:44 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to napisz jeszcze w pierwszym poście, że zmieniasz i nie każ ludziom wchodzić na coś czego nie ma :/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Zamykam
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:58 |