![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, właśnie zacząłem bawić się z MySQL i mam taki problem. Otóż z konsoli najpierw tworzę użytkownika w ten sposób:
mysql> grant all -> on *.* -> to minsc identified by 'drizzt' -> with grant option; Następnie chcę go wyeliminować w ten sposób: mysql> revoke all privileges, grant -> from minsc; I tu wyskakuje mi błąd: ERROR 1064 (42000): You have an error in your SQL syntax: check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'from minsc' at line 2 Kompletnie nie wiem o co chodzi. Jeśli ktoś wie co robię nie tak to bardzo proszę o wskazówki. Ten post edytował minsc 21.07.2010, 14:32:57 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A może powiesz, jaki błąd...?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:27 |