![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 1 Dołączył: 10.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Puste DIVy
CSS nieosobno Po wejściu czekałem parę sekund, aż załaduje się tło poniżej headera, jednak go nie ma ;P Menu mi się nie podoba, czemu? Sam nie wiem Z plusów: Podoba mi się favicon. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Pierwsze co mnie uderzyło to tragiczna szata graficzna - widać, że grafikiem nie jesteś (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) (zresztą ja także). Jeśli nie masz zdolności graficznych skorzystaj z jakiegoś gotowego i darmowego szablonu. Uwagi:
Ok - to aktualnie tyle.... Sporo nauki przed Tobą (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 1 Dołączył: 10.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Dziękuję za opinię i uwagi. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja dodam jeszcze coś od siebie. Podziel główny obrazek, powiedzmy na 4 części i je dopiero wczytuj ponieważ długo się wczytuje.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 1 Dołączył: 5.02.2009 Skąd: home/magic/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystasz z mod_rewrite czy do każdego artykułu robisz osobny plik?; p Lepiej wszystko w bazie trzymać ;]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Nie czyń zła, aby cię zło nie pochłonęło.
Odstąp od nieprawości, a ona odstąpi od ciebie. " To już nie ma przyjemniejszych cytatów na przywitanie? Zmień (przeró(IMG:style_emoticons/default/cool.gif) także obrazek na mniej ponury. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 322 Pomógł: 15 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym tam dał rotator cytatów czy coś w tym stylu, żeby się zmieniały co jakiś czas
|
|
|
![]()
|
|
Cześć
Dziękuję wszystkim za uwagi, opinie oraz poświęcony czas. Zmieniłem wygląd menu, obrazek podzieliłem na części. Witryna jest wyposażona w panel administratora do zarządzania treścią za pomocą FCKeditor. Treścią wszystkich podstron z działu ogłoszenia zarządza właściciel. Ma możliwość określenia terminu wyświetlania, wprowadzanie korekt do istniejących artykułów oraz określanie dostępu dla zarządzających artykułami. Artykuły są zapisane w bazie danych. Mod_rewrite - próbowałem ale nie wychodzi mi. Napisał gszesiek Cytat ...To już nie ma przyjemniejszych cytatów na przywitanie? - czekam na propozycje "przyjemniejszych cytatów" (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Rotator cytatów - dobry pomysł. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przyjemniejsze cytaty? Hmm, a może taki :"Bądźcie płodni i rozmnażajcie się, abyście zaludnili ziemię i uczynili ją sobie poddaną" (Rdz,1,28-29). Nie ma chyba lepszego w Biblii (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 30 Dołączył: 11.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
formularz kontaktowy:brak zabezpieczenia przed robotami...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytaty za szybko się zmieniają.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie czepiam się już cytatów, choć dziwi mnie, że swoją wiarę pokazujesz nie od strony miłości, a od zastraszania.
Plusa jednak masz za przewijanie - to które się włącza na koniec; zaciekawiło mnie dlaczego wracasz do samego początku i zostałem dłużej na stronie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , a o to nam wszystkim chodzi. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 19:21 |