![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Poruszam znany już temat na forum, a mianowicie pobieranie danych z filmweb'u i problem z wyskakującą reklamą przed wejściem na pożądaną stronę... Użytkownik: Kicok Napisał pewne rozwiązanie tego problemu w tym wątku (http://forum.php.pl/index.php?showtopic=101562) ale z racji jeszcze małego doświadczenie w pisaniu czegoś bardziej zaawansowanego nawet z taką podpowiedzią nie mogę sobie poradzić :/
Jeżeli może ktoś pomóc mi z tym problemem będę bardzo wdzięczny gdyż jak na razie mogę korzystać ze swojego skryptu jedynie gdy nie ma reklamy :/ Pozdrawiam! Ten post edytował daniei 20.07.2010, 23:47:15 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz zmienić po prostu te wartości:
i będzie działać ![]() Ten post edytował evolucja 21.07.2010, 00:42:57 -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się że zrobiłem to co kolega evolucja kazał ale zamiast strony wyświetla mi się:
I co dalej ? Ten post edytował daniei 21.07.2010, 12:02:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy w tej metodzie jest jakaś opcja Followlocation. Nie masz możliwości zrobić tego na curlu? To już jest przecież powszechnie dostępna opcja
![]() -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
Masz na myśli coś takiego? http://forum.php.pl/index.php?showtopic=41...p;mode=threaded
W sumie to wziąłem się za file_get_contents() i wyciąganie poszczególnych rzeczy... działało to nie zmieniałem... a teraz denerwują mnie te reklamy i chce swobodnie korzystać ze skryptu nawet jeśli one są... |
|
|
![]()
|
|
Tak
![]() -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
Mam mały problem i nie wiem kompletnie co jest źle :/
Dla przetestowania zapisałem sobie źródło strony w swoim pliku i próbowałem z wałasnego pliku pobrać to właśnie źródło no ale nic nie idzie i nic nie wywala ...
EDIT Już działa pobieranie stronki... okazało się że funkcja była wyłączona... dziwne że nie wywalało żadnego błędu... eh. Teraz jeszcze te cookie. EDIT Skrypt już działa. Omija reklamę... poniżej wklejony pobiera i wyświetla podaną przez nas stronkę... może się komuś przyda. Wielkie podziękowania dla evolucja!
Ten post edytował daniei 21.07.2010, 21:59:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:43 |