![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, piszę tutaj w akcie desperacji. Przeglądnąłem multum stron i żadna informacja mi nie pomogła w 100% tylko jedna że wyświetlało mi to co chciałem ale nie przesłało mi na meila. Tak więc przechodzę do rzeczy:
Skrypt działa poprawnie i bardzo szybko z wyjątkiem formularza checkbox, tak więc jeżeli zaznaczę jedną opcję wszystko jest w porządku problemy zaczynają się dopiero gdy zaznaczę więcej niż jedną opcję wtedy na meila przychodzi ostatnia zaznaczona opcja a ja bym chciał aby przychodziły dwie. Dodam że próbowałem bawić się z pętlą zrobiłem nawet modyfikacje działa prawidłowo wyświetla się tylko że nie wysyła na pocztę,a ja nie umiem przekierować zmiennej aby wysłała go na meila. Mam prośbę aby ktoś mógł luknąć na ten skrypt i tak zrobić aby działały checkbox'y proszę i dziękuję.
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmienna musi być tablicą daj: name=\"woda[]\"
dodatkowo użyj pętli foreach(), żeby wypisać wszystkie dane zapisane do tej tablicy Ten post edytował tehaha 20.07.2010, 12:18:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem tak, inaczej nie umiem na prawdę za mało znam język dla tego was proszę o pomoc. Żeby pokazać że działa dodałem w 54 lini odwołanie $_POST[woda] i wyświetla się lecz gdy przychodzi na meila wyświetla się Array
Kurcze wyświetlać się wyświetla ale ja chciałbym żeby wysłało to na meila ;/
Ten post edytował dvd 20.07.2010, 14:39:40 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj tak:
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuje, jesteś wielki o to mi chodziło, całą noc się męczyłem jak to zrobić, a że z php jestem cienki bo zacząłem się go uczyć to nie dawałem rady. Jeszcze raz dziękuje, pozdrawiam i życzę miłego dnia i miło spędzonych wakacji.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 09:13 |