![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy mógłby ktoś na przykładzie pokazać mi jak stworzyć sobie nowy tag w jQuery? Ponieważ nie chcę używać <p></p> tylko np <tekst></tekst>, ale gdy robię coś takiego funkcja nie działa (gdy jest <p></p> to działa).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Co to jest? O.o -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Funkcja, która dodaje mi do spana tekst...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Dokumentacja mówi raczej co innego, po kiego grzyba Ci funkcja anonimowa do tego, skoro możesz wszystko podać w stringu, jako parametr?
Tak btw: Cytat Ponieważ nie chcę używać <p></p> tylko np <tekst></tekst>, Po co? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Dokumentacja mówi raczej co innego, po kiego grzyba Ci funkcja anonimowa do tego, skoro możesz wszystko podać w stringu, jako parametr? Nie bardzo rozumiem ![]() Po co? Bo pod <p> mam już ustawione style. Po prostu chcę mieć własne tagi. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 7 Dołączył: 17.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.07.2025 - 10:33 |