![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 364 Pomógł: 3 Dołączył: 29.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wtam
Jakby był ktos miły i napisał mi prosty skrypt generatora ruch tzn łaczy sie poprzez proxy z podana strona proxy z listy. Tak zeby skrypt mogp byc uruchamiany przez crona i zeby zakonczył sie dopiero kiedy sprawdzi wszystkie proxy. Druga sprawa to skad wziasc taka liste proxy jest niby program proxy finder ale to lekki chłam wiekszosc niesmiga |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 364 Pomógł: 3 Dołączył: 29.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
refresh
Prosze niech to ktos na szybko napisze |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Niechodzi mi o cos takiego
zwykłe pare linkjek które beda odpowiadac za wchodzenie na strone z proxy wszytko ustawiane w pliku |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
I może jeszcze laseczka wyskakująca z tortu? Jeśli nie potrafisz sam tego napisać to zapłać komuś za wykonaną pracę.
|
|
|
![]()
|
|
jaki cwany
czy ja prosze o komentowanie? niemasz ochoty mi pomóc to nie pisz ok ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Nie mamy ochoty bezczynnie przyglądać się twojemu pasożytnictwu.
Nie masz ochoty uznać, że za coś trzeba zapłacić? To jazda na wyspę ze swoimi murzynami ok? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
~wookieb, zachowuj się.
Do autora: nie ma jakiejkolwiek woli samodzielnego rozwiązania problemu z Twojej strony, więc to się tylko na giełdę ofert nadaje. W związku z tym, temat zamykam. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:00 |