![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Dodaję pola, typu file to pewnego formularza gdzie dodaję pliki. Pola dodaję tak:
Załóżmy, że tych pól jest 20 + 1 istniejące o name "plik". Jak teraz dodać te obrazki za pomocą PHP? -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie rozumiem pytania? Wiesz, jak się obsługuje upload? Wiesz, jak się wykonuje operacje na obrazach? To to połącz.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie się nie pytaj czy ty nie rozumiesz pytania.
Dałem tak, i zupladowałem dwa pliki - jeden z istniejącego pola drugi z pola dodanego przez powyższy skrypt - nie działa.
-------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Jeżeli każdemu inputowi dajesz name plik to jak chcesz odebrać kilka plików ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Czyli dodając pola z plikami, moim kodem, nie da się tego odebrać w PHP? To jak przerobić ten skrypt i jak potem zliczyć ile pól się dodało?
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdz co Ci da coś takiego:
Ten post edytował ADeM 19.07.2010, 20:30:41 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Poradziłem sobie z tym.
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Naokoło trochę
![]() Na przyszłość jednak radziłbym sprawdzić, co zwróci formularz z inputami, które podałem wyżej. Może się przydać :] -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Wiem, że na około, ale widziałem ten sposób w jakimś innym dodawaczu pól - więc zgapiłem co nie co.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
I zamiast while użyć foreach
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
~Wicepsik - FYI - foreach jest 2x bardziej pamięciożerne od while.
Jedyny sens stosowania foreach jest przy obiektach implementujących interfejs iteratora. We wszystkich pozostałych albo while, albo for. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:13 |