![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak oceniacie mój prywatny, najnowszy mini projekt? Zarówno graficznie, technologicznie, usability itd.
Jedyne co wiem, to że mało tam treści i załatwię problem niedługo ![]() www.lipdub.in -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 30 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kompletnie nieczytelny jest dół strony, czyli stopka. Tych liter prawie nie widać.
-------------------- Pomogłem - kliknij
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodatkowo jeszcze w rankingu państw nie działają linki, chyba, że tak ma być. Jednak po kliknięciu w nazwę kraju oczekiwałbym wyświetlenia listy wszystkich filmów dla danego państwa.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No, w końcu porządna strona o lipdub-ach (ta oficjalna jest do luftu).
Prosta i elegancka - to IMHO największe atuty tej strony. Formularz wygląda ciekawie, ale jednak wróciłbym do standardowego układu. About lipdub.in kompletnie nieczytelne. Lepiej zoorganizuj podstrony danych krajów. Puste alt-y. IMHO to brak zrozumienia standardów. Nic na siłę. Validator nie musi lubić twojej strony. Osobiście zamiast tabeli w rankingu użyłbym ol, ale to już raczej osobista kwestia. Teraz błędu nie ma (z racji trzeciej istnienia trzeciej kolumny), ale ol więcej mówi o sensie listy. Bardzo strona mi się podoba. Kilka szlifów i będzie git. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pierwsze opinie
Cytat Dodatkowo jeszcze w rankingu państw nie działają linki, chyba, że tak ma być. Jednak po kliknięciu w nazwę kraju oczekiwałbym wyświetlenia listy wszystkich filmów dla danego państwa. To był błąd rzeczywiście i go poprawiłem już. dzięki za alert. Cytat No, w końcu porządna strona o lipdub-ach (ta oficjalna jest do luftu). A którą uważasz za "oficjalną"? Bo chyba nie udało mi się na taką trafić ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A którą uważasz za "oficjalną"? Bo chyba nie udało mi się na taką trafić ![]() Chodziło mi o polski lipdub: http://www.lipdub.pl/ (pierwsza pozycja w google, domena - dlatego sądziłem, że jest ona oficjalna). -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:32 |