![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 12 Dołączył: 17.09.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Wyskakuje mi taki błąd mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in ... gdy dodaje zawodnika do bazy danych
Wiem że błąd musi być gdzieś w tym kodzie
ale nie potrafię go znaleźć dopiero się uczę. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po kolejnym warunku uzywaj AND (gdy wszystkie warunki maja byc spelnione), lub OR (gdy spelniony ma byc jeden z warunkow), a nie przecinkow
![]() czyli:
Ten post edytował kapuch 16.07.2010, 23:12:30 -------------------- Nie chce "Pomógł", aktualna ilość (69) w pełni mnie satysfakcjonuje :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 12 Dołączył: 17.09.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety dalej ten sam błąd
mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Masz taką fajną funkcję zwaną mysql_error, poza tym - Twój skrypt jest dość dziurawy.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
a mógł byś powiedzieć jak mogę zastosować funkcję mysql_error, dopiero się uczę i nie wiem jak mógł bym zabezpieczyć ten kod.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Przejrzyj przyklejone wątki, bo było to omawiane dziesiątki razy.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
dzięki temat do zamknięcia.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:21 |