![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2007 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Robie strone wielojezyczna z przyjaznymi linkami. Linki beda zawierac rozne znaki np. cyrylice. Zrobilem sobie htaccessa ale wywala mi blad internal serwer error 500:
Blad jest gdy uzyje .* wraz z QSA. Pojawia sie na serwerze home.pl Niestety nie mam podgladu logow zeby sprawdzic o co kaman. Sprawdzilem tez tego htaccessa na ovhost i stronka sie odpala ale nie laduja sie zadne pliki graficzne, style, js'y. Jak mozna zastapic .* aby regula dzialala dla dowolnego ciagu znakow? Spróbowalem jeszcze jednej opcji:
URLe zapisuje w postaci %D0%9E-%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%BC%D0%B5 Wszystko by bylo ok ale jak wywoluje dany url to wyswiwtla sie komunikat:
Zamienia link na jakies krzaczory ;/ Jak wpisze url bez htaccessa /index.php?module=%D0%9E-%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%BC%D0%B5 dziala ok takze to cos musi byc w htaccessie nie wiem czy jakies kodowanie trzeba ustaic dla lpiku htaccess czy dodac jakies flagi? Ta cyrylica mnie wykonczy... ;/ Ten post edytował metal 16.07.2010, 17:47:43 -------------------- zmodyfikowano - waga
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:36 |