![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2010 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Ostatnio zacząłem próby z grafiką w php i znalazłem taki kod do tworzenia grafiki:
Wszystko ładnie, pięknie działa, lecz chciałbym nałożyć na ten obrazek inny o wielkości np 50x50px. Tu jest moje pytanie. Jak to zrobić ![]() aha i jeszcze jedno... używałem opcji szukaj. Znalazłem tylko to: http://wortal.php.pl/wortal/artykuly/php/b...obrazka_na_inny Lecz to niezbyt mi pomaga. Nie chcę, żeby one były tej samej wielkości ![]() Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustaw sobie tylko rozmiary tych obrazkow, na jakie chcesz, a calosc pozycjonuj divem. Ten post edytował kapuch 16.07.2010, 15:20:06 -------------------- Nie chce "Pomógł", aktualna ilość (69) w pełni mnie satysfakcjonuje :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2010 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa, lecz nie do końca o to mi chodziło. Chciałbym, żeby te 2 obrazki "łączyły" się w jeden. Tak, żeby można było sobie potem kliknąć na niego ppm i zapisać na dysku.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa, lecz nie do końca o to mi chodziło. Chciałbym, żeby te 2 obrazki "łączyły" się w jeden. Tak, żeby można było sobie potem kliknąć na niego ppm i zapisać na dysku. To Tobie chodzi o znak wodny, pod tym haslem szukaj, nie bede Ci dawal linkow, bo jest tego pelno - wpisz w google "znak wodny php". -------------------- Nie chce "Pomógł", aktualna ilość (69) w pełni mnie satysfakcjonuje :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:43 |