![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Problem wygląda tak : Pod avatarem i w profilu jest biała czcionka.. ![]() Niestety nie mamy dostępu do serwa , forum jest wygenerowane na darmowym serwie.. http://bytzbiorowy.forumpro.eu Jest jakaś możliwość zmiany koloru ? Do dam tylko że mamy dostęp do poszczególnych kodów strony , tak to wygląda.. : ![]() da się coś z tym zrobić ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli w adminie nie ma możliwości zmiany styli CSS to możesz zapomnieć o zmianie koloru.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W PA mogę dodać własny styl CSS.. lecz nie mam wglądu w obecny...
Tak to wygląda: ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy da rade ale możesz spróbować tak: na stronie zaznacz tekst, który jest białą czcionką wejdź w żródło i zobacz jaką ma klasę/id i spróbuj dodać taką samą klasę/id do tego edytora CSS i zobacz czy poskutkuje w ostateczności możesz jeszcze dopisać
i zobaczyć czy zadziała |
|
|
![]()
|
|
Więc tak :
Wpisałem .postdetails poster-profile { color: #000000 !important; } .white-space: nowrap{ color: rgb(0, 0, 0); } i nic to nie dało. Odpaliłem FireBuga i o to co wyświetlił : ![]() Zmieniłem ręcznie kolor rgb dla :"Join Date" przez Firebuga i kolor zmienił się na czarny . Tylko ja to zrobić teraz aby na stałe to zmienić ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tak jak już pisałem.. nic to nie daję bo kolor zmienia jakiś wewnętrzny span z rgb....na zrzucie to widać.
Ten post edytował Marciin 17.07.2010, 16:58:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za to pod avatarem odpowiada klasa postdetails poster-profile. Jednakże, cały ten tekst jest objęty osobnym spanem który nadaje mu inny kolor. Teraz musisz tylko jakoś usunąć ten span który nadaje temu elementowi kolor: #e4e4e4. Gdyby dało się usunąć ten span, to w panelu mógłbyś osobno nadać postdetails poster-profile.
-------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 16:51 |