![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Od wczoraj szukam działającej klasy. która pobrała by mi nazwę przeglądarki z jej wersją oraz nazwę systemu operacyjnego. Próbowałem użyć przykładów z tej strony http://php.net/manual/en/function.get-browser.php ale pokazują się tylko błędy i nic poza tym. Może ktoś z Państwa posiada taką klasą i może podać mi do niej link. Będę bardzo zobowiązany za pomoc Ten post edytował redelek 16.07.2010, 07:11:27 -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Musisz ją odpowiednie skonfigurować. Dział NOTES w manualu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Klase mam skonfigurować ?
Mam ten skrypt
wywala mi błąd w lini 31 Parse error: parse error in D:\www\TESTY-MODULOW\wlasne_staty_php\Browser.php on line 31 czyli to -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
hmmmm oki, to przeoczyłem. Włączyłem browcap i nadal ten sam błąd ?
-------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
Jaki błąd? Gdzie błąd?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 15 Dołączył: 1.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super @H4eX
Dzięki o to chodziło. Niestety nadal szukam czegoś co poda mi wersję i nazwę przeglądarki, oraz system operacyjny. Szukam szukam na google i nic znaleźć nie mogę. Jeśli ktoś z Państwa zna coś takiego proszę o link -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 15 Dołączył: 1.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@radelek: Albo kłamczyszkujesz albo Ci informatyk źle Google zainstalował albo Cię Google banuje
![]() ![]() Proszę, jakie piękne wyniki, tylko czekające na to, aż je..hm..odkryjesz... Jestem pierwszym wynikiem z Google, słowa kluczowe: php class browser identify. Ooo, klasa tam posiada nawet wszystkie funkcje jakich szukasz -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
@radelek: Albo kłamczyszkujesz albo Ci informatyk źle Google zainstalował albo Cię Google banuje ![]() ![]() eee nie działają, tylko nie będę wymieniał co znalazłem . To widziałem, ale nie chce działać. Dlatego pytałem się czy ktoś z Państwa posiada działającą klasę -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eee nie działają, tylko nie będę wymieniał co znalazłem . To widziałem, ale nie chce działać. Dlatego pytałem się czy ktoś z Państwa posiada działającą klasę Ta klasa działa, ale jak ktoś nie chce się czytać dokumentacji to żadna nie będzie działać ![]() -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Oki zwracam honor http://chrisschuld.com/projects/browser-ph...p/#typicalusage
to wszystko wina środowiska testowego WampServ. Jak przeniosłem na serwer home lub netserwer wszystko działa tak jak trzeba. Wrrr jestem wściekły bo od wczoraj nad tym siedzę. Dzięki Stawiam plusy Ten post edytował redelek 16.07.2010, 10:45:30 -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
A widzisz?
![]() PS Dlatego wolę sobie wszystko sam postawić, osobno. Jakoś lepsza kontrola. Pzdr. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 01:30 |