|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Iława Ostrzeżenie: (0%)
|
Hej!
Większość z Was pracuje godzinami nad skryptami, bardzo często też pomaga innym użytkownikom tego forum, ale zapewne żadko odpoczywacie, więc chcę zaproponować Wam małą internetową grę, która pomoże Wam się rozładować:) Oto link: http://www.gangstawar.com/?ref=71702 Jeżeli o mnie chodzi, to gierka mnie wciągnęła. Jedyny minus gry, to rejestracja - ale oczywiście darmowa -------------------- Jeziorak-Iława.pl
www.jeziorak-ilawa.pl krystian@jeziorak-ilawa.pl |
|
|
|
![]() |
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%)
|
cos nie za bardzo dziala ta gra...
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Iława Ostrzeżenie: (0%)
|
No u mnie podobnie, ale jeszcze dziś w nią grałem. Nie działa serwis pewnie dlatego, że co chwilę ktoś się rejestruje. Zarejestrowanych jest ponad 33tys. użytkowników! Jak zacznie działać dam Wam znać.
-------------------- Jeziorak-Iława.pl
|
|
|
|
|
|
|
U mnie jest już wszystko ok! Teraz dogońcie mnie!
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%)
|
jak nam podasz nazwe uzytkownika... kto wie
[b]Jakby co to ja jestem nie DreeD tylko DreeD_PL DreeD bylo zajete |
|
|
|
|
|
|
|
Mój nick to "krysia" - narazie jestem jako Beginner ale niedługo będzie lepiej
Dreed - po Twoim Avaturze mogę wywnioskować, że będziesz dla mnie ciężkim przeciwnikiem 8) -------------------- Jeziorak-Iława.pl
|
|
|
|
|
|
|
eh DreeD ty bestio! Jeszcze troche i Cie dogonie
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2004 Skąd: olkusz Ostrzeżenie: (0%)
|
no spoko a jak zdobyc tam kase albo jakas bron na poczatku?
bo kazdy ma giwere a ja nic :/ |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 03:49 |