![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
używając CKEditora napotkałem na problem przy wstawieniu elementu flash. Edytor generuje kod, który się nie waliduje. Poszukiwałem w internecie rozwiązania tego problemu - niestety bezskutecznie. Znalazłem natomiast modyfikację CKEditora dla Drupala - niestety nie udało mi się jej uruchomić z standardową instalacją. Znalazłem też idealne rozwiązania - tyle, że dla FCKEditora - zamieniało ono kod osadzenia flasha na javascript. Czy ktoś z Was spotkał się z problemem braku walidacji kodu osadzenia flasha poprzez CKEditor - jeśli tak to jak sobie z tym poradziliście? z góry dzięki za rady ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 322 Pomógł: 15 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim skromnym zdaniem to chyba powinieneś ten błąd zgłosić autorowi skryptu, albo opisać swój problem na forum ckeditora http://cksource.com/forums/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 18 Dołączył: 4.02.2003 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej mam fajny plugin do wstawiana plików flash, niestety nie pamietam skad go sciaglem a w komentarzu licencji nie ma linkow do autora. Napisz mi na priv jesli to jeszcze aktualne to Ci go wysle.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:41 |