![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2006 Skąd: Pszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Potrzebuje zrobić poprawne przekierowanie z jednej strony na inną. Sprawa wygląda tak że mam plik index.php i on przetwarza kilka danych z kilku skrytpów jak zostanie wywołany z odpowiednimi argumentami. Jednak musze zrobić też w pewnym momencie przekierowania na inne strony, tylko nie wiem jak to teraz zrobić bo działa na FF a od jakiegoś czasu nie działa już na IE Sprawa pilna, dziękuje za pomoc -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 56 Dołączył: 3.11.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Javascript
window.location="http://strona.pl"; BTW. Jest tego masa i na forum i w google. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2006 Skąd: Pszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak, ale js przekierowanie nie zadziałą zawsze, bo ktos moze zablokowac js, albo np jakas platforma moblina go nie obsłuży
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 9 Dołączył: 9.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 56 Dołączył: 3.11.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@UP
Czy ty chociaż przeczytałeś temat? Haha... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 9 Dołączył: 9.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę, że chodzi mu o ten header '<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0; URL=news.php">', a nie header "header();".
|
|
|
![]()
|
|
juz sobie w sumie z tym poradziłem , jednak zrobiłem to półśrodkami na tym header i sleep
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 01:11 |