![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam...
Mam taki oto dziwny problem z sesjami: Zrobiłem sobie licznik, który zapisuje kolejne wejścia na strone. Licznik oparłem częściowo o sesje. Cała zasada działania miala wygladac nastepujaco: jesli sesja nie jest zarejestrowana: wykonaj oparecje dodania stanu licznika, w przeciwnym wypadku nie rob nic ![]() Wszystko działa idealnie...problem zaczyna sie w momencie gdy moją stronę uruchamiam spod domeny (nie kazdej, ale np. dla prv.pl nie dziala i dla .tk tez nie), wtedy sesje są jakby pomijane i licznik uruchamiany jest nawet wtedy gdy sesja jest zarejestrowana...dodam ze podobny problem mam z ciasteczkami...Jesli ktos cos wie na ten temat bylbym wdzieczny za pomoc ![]() pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2003 Skąd: Ow/Pn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wylacz maskowanie url-a w prv i tk bo inaczej sie nie pozbedziesz tego problemu ;/
-------------------- Reklamowa Oklejanie Samochodów: oklejanie pojazdów / tel. 62 597 74 48
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Kurde...faktycznie :-) nie pomyslalem...dzieki za pomoc
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:01 |