![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.handball-manager.pl- Proszę o ocenę szablonu zewnętrznego jak i wewnętrznego ( Gra )
Skala od 0/10 Ten post edytował Neon12345 9.07.2010, 08:28:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się trochę nie podoba ramka tabel.
Ale nawet jest bardzo dobrze jak na taką grę ;] 8,5/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Z racji, że nie chce mi się rejestrować, zajrzałem pod bebechy:
WTF? Na co tak? A za to powinieneś dostać batów, żebyś raz na zawsze zapamiętał, że:
To strona robiona 10 lat temu?
Statystyki ZAWSZE powinno się dawać pod koniec strony, a nie na początku. Już na koniec puszczam pod walidator... Cytat Errors found while checking this document as HTML 4.01 Strict!Result: 45 Errors, 41 warning(s) Po co używasz strict, skoro kodowi do tego daleko...? Teraz grafika: Cytat Number of inline elements: 53 (540 395 bytes) Nie uważasz, że to trochę za dużo? Jeśli chodzi o grafikę - na co sklejasz tyle zawartości z tłami, skoro mogą one być bez problemu zrenderdowane przez przeglądarkę? Zmniejszyłbyś rozmiar grafik. I zmieniłbym miejsce, w którym masz menu - dopiero po jakimś czasie załapałem, że tam w ogóle ono jest. Reasumując:
PS. W screenach nic nie ma. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 1 Dołączył: 23.02.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a mi sie podoba... kurcze kiedy sam sie naucze pisac takie skrypry...kawał dobrej roboty grafikę uważam że nie ma co dopieszcza bo zawsze moze trafic sie ktos kkomu sie nie spodoba
-------------------- dla reklamobiorcow, hull, strony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod mnie przeraził z poczatku(czemu wogole id nie uzywacie tylko same klasy?) , pare bledow do poprawienia http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...ine&group=0
6/10 Ten post edytował gigzorr 9.07.2010, 19:23:14 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 6 Dołączył: 3.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Grafika ladna, nad reszta trzeba popracowac.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 8 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Grafika możne i ładna, ale kod pozwala mi na zarejestrowanie takiego samego nicka jak np administrator przez co zyskuje uprawnienia.. W kilku miejscach można tez załadować np kod HTML..
Nic nie skasowałem, no może poza swoim kontem które wcześniej założyłem dla testu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustawiłem sobie unikatową pozycję 'Mistrz'. Poza tym wystarczy komuś podrzucić fake linka żeby wykonał akcję typu Zakup premium i wiele innych?
-------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robimy to we dwóch dlatego , jest tyle błędów. Osoby chętne do pomocy ze znajomością PHP , MYSQL , JS zapraszam pod GG: 4631946 (niewidoczny)
Tak więc wszystkie wymienione błędy zostały naprawione . Rejestracja na administratora jak i zmiana pozycji. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oba błędy zostały poprawione.
Cytat W kilku miejscach można tez załadować np kod HTML.. Nie rozumiem? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Dlaczego mam wrażenie że skrypt to PHP Fusion?
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
nie mam pojęcia. Ale czy na skrypcie php-fusion , nie zamieścisz autorskiej gry?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Jeżeli to php-fusion to złamałeś warunki licencji ;]
Ten post edytował cojack 10.07.2010, 08:17:51 -------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
Ej czy mi się wydaje czy ty jesteś totalnym dzieciakiem , który nie zna się wogól na programowaniu, a tym bardziej nie umie spojrzeć w źródło strony. Lub wogóle odróżnić CMS? Może forum.php.pl jest postawione na php-fusion "HAHAHA"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 5 Dołączył: 26.08.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Neon12345 Na chwilę obecną to Ty się tak zachowujesz.
Na pierwszy rzut oka widać, że to robota w stylu kopiuj->wklej + zero umiejętności. Layout wygląda "za ładnie" jak na resztę elementów (np. form rejestracji - jak można było nie uporządkować tych pół?). Pola logowania także kompletnie schrzanione. Lewa strona za szeroka jak na występującą tam treść. Podstrona "tutorial" brak polskich ogonków. Jeśli zaś chodzi o kod, to nie ma sensu się wypowiadać, szkoda czasu. Zresztą kwiatki typu rejestracja na istniejącego użytkownika pokazuje dobitnie "profesjonalizm" autora. Podsumowując: gotowy layout - zero modyfikacji, aby to jakoś wyglądało (boxów się nie chciało już zwęzić bo to oznacza edycje grafiki, nie?). Kod bez ładu i składu, byleby było. 0/10 |
|
|
![]()
|
|
Dobrze następna mądra wypowiedź , tak więc kod rzeczywiście jest namieszany ponieważ nie zdążyliśmy go poukładać jest nas dwóch i zajmujemy się pisaniem skryptów do gry bo uważam , że jednak to jest bardziej potrzebne niż kilka niedociągnięć css,html .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
te inputy przy logowaniu to wam grafik robil?jesli tak to opierdziel go , bo zle wyciete , albo zrobcie przezroczystosc.
A do tego info o partnerach , ciekawe jak bedziesz mial ich 100 co zrobisz ?daj overflow: scroll; , i pomniejsz heighta dla mnie by to lepiej wygladalo tak. Ten handball manager napis zrobilbym klikalny gdybym byl na waszym miejscu. A te inputy przy rejestracji to zwykle marginesy im nadaj i bedzie ok ![]() Formularz kontaktowy mozna niezle zaspamowac , na waszym miejscu sprawdzalbym chociaz ilosc znakow np. min 20 w polu text area albo cos w tym stylu. Poco wam przy rejestracji moje dane osobowe mam na mysli imie/nazwisko ? Przeciez i tak tam nie wpisuje prawdziwych a innych to odpycha? Wlasnie zmienilem avatar na tapete 2mb .png , a jest napisane tylko .jpg?ehm wlasnie wgralem shella , wogole danych nie sprawdzacie , ale idk jak sie nazywa was folder z avatarmi wiec dupa ![]() ![]() Ten post edytował gigzorr 10.07.2010, 10:55:24 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Imię i Nazwisko którym będziesz posługiwał się w grze, nie wymagamy waszych prawdziwych danych, ma to być zmyślona nazwa.
A co do błędów postaramy je naprawić. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dość przyjemnie to wygląda, jest pare niedociągnięć o których ktoś wspominał wyżej, ale generalnie jest ok.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 10 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ej czy mi się wydaje czy ty jesteś totalnym dzieciakiem , który nie zna się wogól na programowaniu, a tym bardziej nie umie spojrzeć w źródło strony. Cytat(Cytat ze strony) Dzisiejszego wieczoru została wprowadzona opcja Własny Biznes, mogą pojawiać się drobne błędy ale o tym później Rozumiem Neon12345, że Ty uważasz się za profesjonalistę? Po co dodajesz coś do publicznego użytku, skoro sam tego dobrze nie przetestowałeś? A tekst typu "jest nas dwóch" jest świetną wymówką (czujesz ironie, nie?) Kod: 1/10 (bo jednak jako tako działa) Grafika: 4/10 (brak polskich znaków to poważny błąd) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:38 |