![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie. Tworzę właśnie swoją stronkę, w zasadzie to modyfikuje pobrany szablon. W jednej z zakładek jest formularz kontaktowy. Mam problem z edycją pliku .php odpowiedzialnego za ten formularz. Konkretnie - nie wiem gdzie mam w kodzie umieścić swój adres mailowy na który będą przychodzić do mnie wiadomości wysłane poprzez ten formularz. Próbuję się tym uporać od kilku godzin, a że jestem laikiem w temacie PHP, to nie bardzo mi to wychodzi
![]() CODE <?php
$from = "info@XXXXX.com"; $from_name = "DesignHQ"; $subject = "Contact Form"; $to = $_POST['email']; // collect data $body = ""; foreach($_POST as $key => $val) { if($key != 'captcha') $body .= ucfirst($key).": ".$val."\r\n"; } // construct MIME PLAIN Email headers $header = "MIME-Version: 1.0\n"; $header .= "Content-type: text/plain; charset=utf-8\n"; $header .= "From: $from_name <$from>\r\nReply-To: $from_name <$from>\r\nReturn-Path: <$from>\r\n"; // send email $mail_sent = mail($to, $subject, $body, $header); ?> Ten post edytował briho 8.07.2010, 15:15:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 16 Dołączył: 2.12.2009 Skąd: Płock/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki piękne! Już działa jak należy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:31 |