![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 36 Dołączył: 8.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Prosze o ocene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zwlaszcza menu, do ktorego mam mieszane uczucia (zyczenie klienta...) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://prisrybnik.pl P.S. Moglbym dorzucic do tego tematu jeszcze 4 inne moje stronki ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował *OuTSideR* 8.07.2010, 14:33:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- Menu mi się nie podoba(ta jeżdżąca koparka irytuje).
- ikony w galerii - te katalogi są nieładne + cała reszta. Ładny spokojny i czytelny design PS: nie mam czasu się bawić w testowanie kodu php ale coś masz nie tak z filtrowaniem $_GET http://prisrybnik.pl/galeria/pokaz_katalog.php?gkId=1.0 http://prisrybnik.pl/galeria/pokaz_katalog.php?gkId=1-0 Tak jakbyś za pierwszym razem konwertował do liczby(przy pobieraniu tytułu galerii) a za drugim już to olewał(przy pobieraniu zdjęć). Pokażesz kawałek kodu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował SHiP 8.07.2010, 15:04:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 36 Dołączył: 8.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najzwyklejszy (int)$_GET['gkId'] (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Zmienilem te katalogi, a dkladnie obramowanie, mogloby by byc ? Menu bez koparki tez by Tobie sie nie podobalo ? Ten post edytował *OuTSideR* 8.07.2010, 15:11:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Bez koparki by mi się podobało
2. No ale zauważ, że zdjęcia się nie pobierają. Więc tam masz coś innego niż rzutowanie na inta... |
|
|
![]()
|
|
Tak, mam jeszcze warunek is_numeric($_GET[]), a przy zapytaniu rzucam na inta "select where (int)GET[]" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wiec dla 1.0 jak i 1.99999 bedzie ok, bo wyjdzie 1
Ten post edytował *OuTSideR* 8.07.2010, 15:19:38 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się nie podoba ten traktor w menu.
I nie podoba mi się ten fioletowy pasek - z lewej strony wystaje i tak dziwnie to wszystko wygląda wtedy. |
|
|
![]()
|
|
Moim zdaniem pasek jest w porządku.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 1 Dołączył: 23.02.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
w sumie jest ok tylko ten pasek gdzie pisze "PRIS – Przedsiębiorstwo Robót Inżynieryjno-Sanitarnych sp. z o.o" bym jakoś zmienił bo nie pasuje
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lay ok, menu rzeczywiście trochę denerwujące + czcionki.
|
|
|
![]()
|
|
ktora czcionka i gdzie nie pasuje ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak szybciej przelecisz myszka po menu, to elementy nie wracaja na swoja pozycje, dopiero jak traktor dojedzie do konca, wtedy wskakuja na swoja pozycje.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
+ Wszystko ładne i czytelne
+ Dobrze dobrana kolorystyka - Linki w stopce (jakoś tak mnie gryzą) - Koparka w menu - irytuje (poprzednicy wspomnieli) - Fioletowy pasek, powinien dalej za menu wystawać - Czcionka jakaś w tym pasku nie pasuje do reszty -> Losowe projekty - mogły by być tam dwa losowe zdjęcia ? Interesuje mnie jak zrobiłeś to menu Ogólnie ładny i czytelny szablon. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mi, w przeciwieństwie do większości użytkowników, ta koparka w menu się podoba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Od razu jak wszedłem na stronę zacząłem się zastanawiać jak to zrobiłeś i bardzo mi się to spodobało (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tak jak napisał użytkownik wyżej - ten tekst w fioletowym pasku nie pasuje do reszty strony, ale jest naprawdę ładny i ujął bym to tak, że to reszta strony - czcionki nie pasują do tego paska, bo on moim zdaniem jest wykonany super. I kolor odnośników w stopce mógłby być inny, bo zielony występuje tylko tam i nie pasuje do całej strony. Ogólnie strona mi się podoba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edit: a co do menu to wykonane jest w jQuery - bardzo ciekawy efekt Ten post edytował Adam_ 15.07.2010, 19:53:51 |
|
|
![]()
|
|
Dzieki wszystkim za opinie (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
thomson89, wedlug mnie, jesli pasek wystawalby dalej za menu, bylby wtedy za szeroki. Adam_, w koncu komus sie zasuwajaca koparka podoba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) To w koncu jaki ten pasek jest (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) czcionki w nim jest dobra czy do zmiany ? Lub, czy czcionka reszty tekstu(lewa i prawa kolumna) do zmiany na szeryfowa ? Poprawilem linki w stopce. Menu zrobione w jQuery jak napisal powyzej Adam, pierwsza animacja jaka napsial sam, wiec "powracanie tekstu" przy szybkim przewijaniu w menu nie dziala zbytnio dobrze, nie wiem do konca czemu... Dzieki za odpowiedzi i czekam na dalsze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a sproboj wstawic stop() przed animate.
No chyba ze juz to masz (nie chce mi sie szukac w kodzie). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym fioletowym, czcionka powinna być większa - w końcu to dane firmy.
Ten pasek jest ładny, lecz to wystawanie ze strony lewej mi nie pasuje. Mam 2 propozycje co do paska: - zrób go na całą szerokość strony - skróć do ram strony W stopce już lepiej, ale spróbuj dać tam ten kolor co jest w pasku. Ten post edytował thomson89 15.07.2010, 21:48:41 |
|
|
![]()
|
|
zwiekszylem czcionke w pasku, niestety wedlug mnie pasek jest dobry (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
w stopce zmienilem kolor, lecz musialem dodac podkreslenie bo zlewaly sie linki z tekstem glownym. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 19:25 |