![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałbym do formularza HTML podpiąć kod napisany w Java Scripcie, który wyświetlałby informację o wysłaniu danych (dokładnie pod przycisk "Dodaj"). jednak napotkałem problemy. Jednak, gdy wypisuję to w ten sposób to strona znika, albo kod nie działa- pogrubiony tekst w kodzie, oczywiscie bez tego wszystko dziala. Może, żle wpisuję ten kod. Proszę o pomoc. Kod echo '<form action="doddotabkomp.php" method="post" [b]onclick="return !window.confirm('usunac?')"[/b]>
ID:<br /> <input type=nazwisko_usera"><br /> Nazwa komputera:<br /> <input type="text" name="nazwa_komputera"><br /> <input type="submit" value="dodaj" /><br"text" name="id"><br /> </form>'; Ten post edytował nighttrain 7.07.2010, 13:51:00 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stosuj odpowiedni bbcode
i raczej onSubmit a nie onClick. Ale wydaje mi się że return może zatrzymać wysyłanie skryptu no albo mi się tylko wydaje. Ten post edytował skowron-line 7.07.2010, 13:59:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 19:13 |