![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakiś czas dawałem rade bez Waszej pomocy, ale czegoś takiego to jeszcze nie widziałem.
Mój apache potrafi z pliku php wypalić na ekran cały kod w dziwnej postaci co prawda, ale odzyskanie trudne nie jest. wyszukiwarka mi nie pomaże bo nie mam pomysłu jak sformułować do niej zapytanie. Kodu błędu nie ma, a znaki specjalne nie przejdą ![]() Serwer działa, (działają na nim inne serwisy), ale jeden plik w jednym katalogu wyrzuca coś takiego: http://89.239.127.234/tele/logowanie.php Zawartość pliku to "hello world" niestety co bym tam nie wpisał wywala w podobnej postaci (choćby cały skrypt!). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może to kodowanie znaków
![]() a strona umieszczona w treść html tez coś takiego powoduje ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
yy nie kumam?
u mnie wyświetla wszystko dobrze. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok coś jest nie tak z kodowaniem na moim kompie. Jaki format bym nie wywalił z edytora to tak się działo.
Stworzyłem plik edytorem w linuksie i wszystko OK. Myślę, że sobie jakoś poradzę dzięki za próbę pomocy. Dziwne tylko to, że do tej pory było OK. pozdrawiam i temat do zamknięcia proszę ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 05:24 |