![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Została mi zhackowana strona. Hacked by T33T. Wydaje mi sie, ze podmienil tylko index.html , lecz nie robilem backup'ow i nie mam takiego pliku. Czy moglibyscie mi podrzucic plik index.html pod phpbb by przemo? www strony to kaczorek.xaa.pl Nie chce stracic calej bazy danych...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Została mi zhackowana strona. Hacked by T33T. Wydaje mi sie, ze podmienil tylko index.html , lecz nie robilem backup'ow i nie mam takiego pliku. Czy moglibyscie mi podrzucic plik index.html pod phpbb by przemo? www strony to kaczorek.xaa.pl Nie chce stracic calej bazy danych... Z paczki sobie weź... -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z jakiej paczki
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 471 Pomógł: 89 Dołączył: 29.07.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 322 Pomógł: 15 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak Ci się dobrali do index to na pewno reszte też ruszyli. I tak w ogóle to szukaj index.php a nie html
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 31 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
xaa.pl to najgorszy hosting z jakim się w życiu spotakłem..
Wszystko źle zabezpieczone, nie miła obsługa. Byłem tam przez rok i wiem że mają backupy, jak ładnie poprosisz to może dadzą Ci ![]() Też nie wierze w to że Ty w cpanelu nie zrobiłeś ani jednego backupa .. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Została mi zhackowana strona. Hacked by T33T. Wydaje mi sie, ze podmienil tylko index.html , lecz nie robilem backup'ow i nie mam takiego pliku. Czy moglibyscie mi podrzucic plik index.html pod phpbb by przemo? www strony to kaczorek.xaa.pl Nie chce stracic calej bazy danych... Po pierwsze to przeskanuj sobie pc , bo watpie , ze ci zhackowali forum , zalezy jeszcze jakie , ale watpie , poprostu masz keyloggera na kompie , ktory wysyla twoje dane gdzies , zaopatrz sie w dobrego antywirusa +przeskanuj pc programem anti-malware lub zrób formata.Potem zmien passy, jezeli jeszcze ci nie zmienili , potem instaluj od nowa forum , a jesli masz hosting na proserwer.pl , ktos napisal , ze hosting zly , mam 3 miesiace u nich moje portfolio 0 problemow , ale co miesiac chociaz rob backupa,mozesz do nich napisac , czy nie maja backupa. z jakiej paczki ![]() Z tej paczki ktorej instalowales forum, ale pierw sprawdz czy masz wogole jakies pliki , laczac sie przez np. tc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 322 Pomógł: 15 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:05 |