![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Poszukuję skryptu który będzie mi zamieniał każdy przecinek w danym input'cie na kropke w locie Nie jestem pewny czy cos takiego istnieje, googlowalem ale bez skutow, prosze o pomoc ![]() ewentualnie o porady jak to zrobic ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
String.replace i marsz do wyszukiwarki.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Generalnie bardzo wiele rzeczy.
masz gotowca bo szkoda pisać. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
hee... nie znam sie na JS kompletne zero.
Jesli juz to wole php. Jednak mam rowniez pytanie co do tego skryptu. Jak moge go uzyc (zmienic) dla "this.value". Czyli np mam go w petli while i input name jest za kazdym razem inne. I chcialbym zrobic cos ala zamienic document.getelementbyid('asdf').value na document.this.value Jak to zrobic ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Jesli juz to wole php. Kiedyś też tak myślałem ale teraz zdecydowanie JS. taki mały OT -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 15:07 |