![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam pytania. W jaki sposób mogę umieścić gre z rpg makera (coś w podobie margonem) do strony w internecie? Pozdro Konradex |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Niema takiej możliwości chyba że napiszesz tą gre we flashu jeśli nie można maksymalnie zrobić pobieranie tej gry na pc. Pozdrowienia
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 6 Dołączył: 10.08.2009 Skąd: Nowe Miasto Lubawskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma takiej możliwości, chyba że będzie to gra podobna do War Rock. Grę można ściągnąć przez internet, zainstalować i grać przez sieć. W War Rock jest sposób dobierania typu rozgrywki, i grupy do jakiej można się podłączyć byc może opisany w MySQL czy czymś podobnym(jak się tak kiedyś zastanawiałem nad tą grą), ale nie wiem czy coś takiego jest osiągalne dla RPG Makera.
-------------------- Użytkownicy jak życie, wszystkim mogą cię zaskoczyć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To, że Margonem ukradł grafikę z RPG Makera, nie znaczy to, że gra jest w nim stworzona. Nie ma możliwości uruchomienia takiej gry bezpośrednio na stronie - musisz po prostu kazać ludziom ją pobrać i zainstalować/wypakować.
-------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 11:46 |