![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2010 Skąd: łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie:)
Mam do was prośbę(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) czy mozecie mi polecić jakiś gotowy skrypt albo jakieś roziązanie następującego problemu: Mam sobie stronkę z playerem w którym sobie gra muzyka, nastepnie jesli przechodzę między stronami to sie mi sie ta muzyka za kazdym razem zrywa i czeka na przeładowanie nowej strony i znow rusza. I teraz jak to zrobić zeby muzyka była stałą czescią stroni i zeby sie nie odswiezała a reszta tak?? probowałem znaleź jakiegoś ajaxa czy coś ale nie znalazłem dobrego demo;/ pomóżcie proszę;( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Całą stronę musisz przebudować, aby korzystała z wczytywania ajaksowego albo muzykę w popupie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2010 Skąd: łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a gzie mogę jakieś mini demo czy przykład znaleź tego ajaxowego wczytywania??
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 9 Dołączył: 20.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ewentualnie możesz zrobić to w ramkach ale rozwiązania nie polecam ;] Przy okazji - pomysł z radiem na stronie nie jest trafiony ;]
|
|
|
![]()
|
|
dlaczego??(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 9 Dołączył: 20.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego pomysł z radiem nie jest trafiony (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Bo ludzie nie zawsze lubią słuchać czegos co lubisz ty ;];] a dokładniej na słabszych łączach meczarnia z otwieraniem strony jest ;]
Jak koniecznie chcesz to radio to ramki najprostsze |
|
|
![]()
|
|
ech... wszyscy ajax..... ale nikt nie podpowie....... albo nie umie....
dostępnych bedzie 5 kanałów z różnymi rodzajami muzyki. a jak komuś nie pasuje to wyłącza radio:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
ech... wszyscy ajax..... ale nikt nie podpowie....... albo nie umie.... Masz rację, nikt nie umie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) porażka. Masz i się baw. |
|
|
![]()
|
|
hehe widzisz wjechać na ambicje i od razu lepiej ;pp
|
|
|
![]()
|
|
ramki nie ajax (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) tylko html
masz link jak to poukładać : http://www.kurshtml.boo.pl/html/ramki.html js nie znam więc nie dam rady pomóc (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
ramek nie chce;p czytałem ze są problemy i moim zdaniem zbyt staro wygląda;p
|
|
|
![]()
|
|
djsalat pisałem że nie polecam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Swoją drogą znalazłem coś takiego:
ladowanie ale ładuje sam tekst z html. zrobiłem ze dało rade z kodem php... ale przy wczytaniu uploadera zdjec oraz galeri to były błędy... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:23 |