![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki oto problem.. W linku przy segmencie 4 dostaję login uzytkownika, wiec wybieram sobie jego ID:
ID jest mi potrzebne do wyświetlenia tych rekordów, które user oznaczył jako ulubione, a tabela ta ma postać: ID - auto increment id_rek - id rekordku ktory jest oznaczony jako ulubiony user - id user do którego owy rekord jest przypisany. No to biorę sobie wszystko co należy od usera:
Dostałem teraz id tych rekordów, które sa oznaczone jako ulubione, teraz wybieram ich tresc:
Tworzę sobie w taki sposób tablicę z wszystkimi rekordami jakie user oznaczył jako ulub. I to działa. Teraz problem pojawia się, gdy chce uzyć paginacji od CI, czyli robię coś takiego:
Przeliczna ilość stron, ale nie na 1 stronie są wszystkie rekordy, a na innych nie ma nic. Rozumiem ze przy zapytaniu powinien byc limit ( http://codeigniter.com/user_guide/libraries/pagination.html ), ale wyciągam po jednym rekordzie.. Macie pomysł jak to zmienić, aby paginacja działała? Pozdrawiam, Mateusz. -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 15:10 |