![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Zawodowo zajmuje sie php od dluzszego czasu, ale bardzo lubie robic wszelkie darmowe projekty. Wchodzac na scrypty.com i patrzac na te gowniane skrypty zrobione przez polakow zygac mi sie chce! Od jakiegos czasu staram sie robic wlasne darmowe produkcje ale niekture wymagaja duzego wkladu czasu i pracy (ktorego nie zawsze u mnie dostatek), dlatego tez postanowilem utworzyc grupe tworzaca darmowy soft (bo tym tez sie zajmuje) i scrypty. W tym celu poszukuje ludzi chetnych do realizowania takowego projektu. Mam juz kilku grafikow chetnych do wspolpracy, teraz potrzebna mi pomocna dlon w php, wienc jezeli masz leb na karku, odrobine czasu i popierasz freeware zkontaktuj sie ze mna ( michal@slowik.us lub GG 934514 ). -------------------- Oferuję systemy: CMS dla Hoteli - CMS dla Nieruchomości
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Temu tematowi lepiej powinno być tu
![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 07:38 |