![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobry wieczór , a może dzień dobry..
![]() chciałbym się zalogować do pewnej witryny ALE ... wyskakuje błąd.. próbowałem normalnie się zalogować i takie coś nie wyskakiwało , przypuszczam więc że strona wysyła cookie i tutaj pojawia się pytanie jak mam to zrobić aby zapisało ciastko a następnie próbował się zalogować 'skrypt' wygląda następująco:
hmm błąd wyskakuje w momęcie bezpośredniego wejścia na strone gdzie są przetwarzane dane z formularza logującego Ten post edytował Ulysess 5.07.2010, 01:22:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 471 Pomógł: 89 Dołączył: 29.07.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nawet nie smiem spytac co to za blad wyskakuje, bo skoro nie napisales, to najprawdopodobniej chodzi o informacje niejawna
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
próbowałem się zalogować do pewnej gry via www
wchodząc bezpośrednio na link sprawdzający dane wysłane POST wyświetla się 'Błąd' to samo wyskakuje po 'odpaleniu' skryptu powyżej... co najśmieszniejsze tym skryptem udało mi się zalogowac do serwisu fotka.pl prosił bym o naprowadzenie mnie w czym popełniam błąd lub o czym zapominam.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciężko stwierdzić, ogólnie curl ciężko się zalogować (sam mam z tym problem) czasem wynika to z zabezpieczeń stron. Rozumiem, że pola hidden sprawdzałeś ?
Spróbuj może przez wtyczkę live http headers wysłać dane z POST i sprawdź co jest dokładnie wysyłane. -------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]()
|
|
tak sprawdzałem jakie pola są wysyłane i kombinowałem na zmiane wysyłając tylko część danych i przy żadnej próbie nie wyświetla na stronie logowania "Błąd" nie wiem jak to sprawdzić co jest wysyłane albo co może być wysyłane przy logowaniu bo po prostu się nie znam :/.. zainstalowałem Live HTTP Headers i jaki mam następny krok wykonać
![]() w Generate dostrzegłem coś takiego: GET /ajax_php/infbox.php?_=1278323782159 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otwierasz stronę z logowaniem w tle uruchamiasz program zakładka header i patrzysz jakie dane wysyła do POST
-------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]()
|
|
hmm rozumiem ze mam otworzyć stronę logowanie i się zalogować
![]() czemu dokładne mam się przyjrzeć ![]() login=xxx&haslo=xxxx&kod_obrazek=94827160&Submit=Zaloguj hm to submit też mam wysłać ?:| |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Jaka to gra? Tzn adres.
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:53 |