![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z jQuery. Po prostu mi go nie odczytuje, mimo że adresy do pliku są prawidłowe bo w kodzie źródłowym np. Chrome można kliknąć w link i przechodzi. czyli przeglądarka widzi plik, ale nie wykonuje działania. W debuggerze mam taki błąd.
Cytat Uncaught ReferenceError: $ is not defined Z tego co wyczytałem jest to właśnie błąd otwarcia pliku - ale mi działa. Tu jeszcze kod - ale chyba jest dobry (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kod $(document).ready(function(){
// Menu - sidebar $("#menu li ul").hide(); $("#menu li a.current").parent().find("ul").slideToggle("slow"); $("#menu li a.plain").click( function () { $(this).parent().siblings().find("ul").slideUp("normal"); $(this).next().slideToggle("normal"); return false; } ); $("#menu li a.no-submenu").click( function () { window.location.href=(this.href); return false; } ); // Efekt po najechaniu na menu $("#menu li .plain").hover( function () { $(this).stop().animate({ paddingRight: "25px" }, 200); }, function () { $(this).stop().animate({ paddingRight: "15px" }); } ); }); Ten post edytował darophp 4.07.2010, 19:58:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 04:54 |