![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-GrandBB- |
![]()
|
Goście ![]() |
Wykonam zlecenie w kwestii instalacji, administracji, konfiguracji, pisania modyfikacji, wszelkich przeróbek, dostosowania stylu dla skryptów: multibb, phpbb2, phpbb3, joomla. Przyjmuję poważne oferty na email:
grandbb@o2.pl Moje umiejętności: • znajomość html/css, php/phpbb, mysql, podstawy javascript, • znajomość skryptów: phpbb2, phpbb3, multibb, mybb, joomla, wordpress, drupal, datalife engine, • umiejętność pisania modyfikacji pod wyżej wymienione skrypty, • umiejętność znajdowania błędów w kodzie i wprowadzania poprawek dla wyżej wymienionych skryptów, • znajomość praktycznego wykorzystania technik pozycjonowania SEO, • umiejętność tworzenia stron internetowych zgodnie ze standardami W3C HTML/CSS, • umiejętność tworzenia grafiki pod strony internetowe, • umiejętność administracji wyżej wymienionymi skryptami, • umiejętność administracji oprogramowaniem hostingowym: DirectAdmin, cPanel, WHMC Panel. Zainteresowanym przesyłam CV, ewentualnie dokumenty potwierdzające moje kwalifikacje. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:31 |