![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, nie bardzo wiedziałem gdzie ten post wkleić, ale doszedłem do wniosku, że tutaj będzie bardziej pasować, niż w dziale "Frameworki"
1. Zainstalowałem sobie Zend Serwer. Domyślna opcja przy wpisywaniu konsoli: zf create project jakaswww tworzy folder projektu w "c://documents and settings/mojprofil/jakaswww" chciałbym zmienić to ustawienie, żeby po poleceniu w konsoli tworzyło projekty w folderze htdocs serwera. 2. Po stworzeniu projektu poleceniem zf create project tworzy normalnie strukturę aplikacji, ale w Library/Zend nie ma biblioteki, folder jest pusty: czy i gdzie można to przestawić tak, żeby przy tworzeniu folderu od razu była tam kopiowana biblioteka zenda? Szukałem tego trochę czasu i nie wpadłem nawet na wzmianki, wnioskuję więc, że używałem złych haseł w googlach. Nawet rady gdzie można tego szukać będą dla mnie pomocne. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 14 Dołączył: 16.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
2.
Zobacz czy w include path nie ma podpiętego foldetu z ZF. ZS nie kopiuje dla każdego projektu ZF bo to tylko strata miejsca. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:13 |