![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jestem początkującym znawcą php, Chciałby aby ktoś z ekspertów programowania w tym języku zabezpieczył mój formularz kontaktowy CAPTCHĄ, który znajduje się na stronie: moj formularz a oto jego kod
Proszę o pomoc gdyż męczy moją skrzynkę pocztową SPAM |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nasz główny cel to projektowanie prostych i lekkich stron internetowych, które oparte są na kodzie HTML PHP CSS. Technologa FLASH i skrypty Javy także nie stanowią dla nas przeszkody w tworzeniu dynamicznych stron www. Wybacz, ale co jest trudnego w dodaniu zwykłej captchy do formularza? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przestań z tym Panem, to forum, a nie jakaś uczelnia czy coś (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.google.com/recaptcha/resources Chyba najpopularniejsze rozwiązanie, jest tutorial jak to krok po kroku zrobić. Ewentualnie, możesz sam ustalić jakieś pytanie (dośc proste) i sprawdzać odpowiedź nań. Kombinuj, jak masz konkretny problem, wtedy pisz, a pomożemy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 702 Pomógł: 65 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
captch lub ticket pomaga już wyeliminować wiekrzoć podstawowych spamerów
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:07 |