![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 2 Dołączył: 27.10.2006 Skąd: CyberRZECZYWISTOŚĆ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie męczą was te wybory prezydenckie ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Mnie nie bo mam swoje zdanie na określone tematy. Za to denerwują mnie oszołomy "biegające" po całym necie i bluzgające na kontrkandydatów. Nie patrzą gdzie piszą, czy jest na temat, ale nawet tematy techniczne są powodem by wychwalać pod niebo swojego kandydata i dowalić przeciwnikowi. Z tematu o lampach katodowych chcą zrobić debatę polityczną. Dla mnie to jest irytujące. Najlepiej takich byłoby wyrzucić na środku morza i pocieszyć, że do najbliższego lądu tylko 2km... a potem dodać, że pionowo w dół. Może gdyby dopłynęli w końcu do jakiegoś to by im się do końca życia głupio gadać odechciało
![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybory są dopiero w niedziele, więc mnie nie męczą. Kampania też mnie nie męczy, co 5 lat kilka tygodni kampanii można znieść.
-------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 6 Dołączył: 10.08.2009 Skąd: Nowe Miasto Lubawskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mnie nawet kilka tych tygodni kampanii męczy bo ile można w radiu słuchać tych ogłoszeń wyborczych. Jakby nie dość polityki w mediach było. A i życie rodzinne to rozstraja, bo jedno chce oglądać dobry film/serial a drugie debatę/komentarze po niej/dzień po komentarzach po niej/ sondaże a ktoś trzeci jeszcze mundial i kłótnie po czymś takim są stresujące:)
-------------------- Użytkownicy jak życie, wszystkim mogą cię zaskoczyć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 18 Dołączył: 11.12.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie nie męczy bo nie oglądam TV ani nie słucham radia, natomiast w internecie mam wybór i czytam to co chcę
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
No to macie* wybory za sobą. Ciekawe co się zmieni
![]() * nie uczestniczę |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:59 |