Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Mam już dość wyborów....
faran
post 2.07.2010, 22:19:11
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Nie męczą was te wybory prezydenckie ?
Go to the top of the page
+Quote Post
thek
post 2.07.2010, 22:27:30
Post #2

Grupa: Moderatorzy

Mnie nie bo mam swoje zdanie na określone tematy. Za to denerwują mnie oszołomy "biegające" po całym necie i bluzgające na kontrkandydatów. Nie patrzą gdzie piszą, czy jest na temat, ale nawet tematy techniczne są powodem by wychwalać pod niebo swojego kandydata i dowalić przeciwnikowi. Z tematu o lampach katodowych chcą zrobić debatę polityczną. Dla mnie to jest irytujące. Najlepiej takich byłoby wyrzucić na środku morza i pocieszyć, że do najbliższego lądu tylko 2km... a potem dodać, że pionowo w dół. Może gdyby dopłynęli w końcu do jakiegoś to by im się do końca życia głupio gadać odechciało winksmiley.jpg

--------------------
Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
+Quote Post
nmts
post 2.07.2010, 22:36:19
Post #3

-----

Wybory są dopiero w niedziele, więc mnie nie męczą. Kampania też mnie nie męczy, co 5 lat kilka tygodni kampanii można znieść.

--------------------
Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
+Quote Post
bolverk
post 3.07.2010, 00:23:16
Post #4

-----

A mnie nawet kilka tych tygodni kampanii męczy bo ile można w radiu słuchać tych ogłoszeń wyborczych. Jakby nie dość polityki w mediach było. A i życie rodzinne to rozstraja, bo jedno chce oglądać dobry film/serial a drugie debatę/komentarze po niej/dzień po komentarzach po niej/ sondaże a ktoś trzeci jeszcze mundial i kłótnie po czymś takim są stresujące:)

--------------------
Użytkownicy jak życie, wszystkim mogą cię zaskoczyć.
+Quote Post
ostrylg
post 3.07.2010, 10:27:52
Post #5

-----

Mnie nie męczy bo nie oglądam TV ani nie słucham radia, natomiast w internecie mam wybór i czytam to co chcę smile.gif Polecam innym.
+Quote Post
phpion
post 5.07.2010, 08:05:53
Post #6

Grupa: Moderatorzy

No to macie* wybory za sobą. Ciekawe co się zmieni smile.gif. Mnie najbardziej w kampanii śmieszyło to takie na siłę pokazywanie "yo jestem cool", taki styl amerykański. Bronek? Jarek? No sorry... ciekaw jestem czy gdy dany osobnik będzie już prezydentem to czy nie będzie obrazą powiedzenie do niego "cze Bronek/Jarek"? Czy można być wówczas posądzonym o obrazę prezydenta?

* nie uczestniczę
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:59