![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak to określić, więc podam na przykładzie. Powiedzmy, że mam 2 inputy
Otóż chcę zrobić tak: Pola po straceniu focusa wykonają funkcję sprawdz do której przekazujemy pole. Czy da się zrobić tak, żeby funkcja sama wykryła z jakiego pola została uruchomiona funkcja? Tzn jak stracę focus z okna login to wtedy sprawdz(pole) = sprawdz('login'). Natomiast jak z pola hasło to ta sama funkcja się wykona, ale będzie mieć sprawdz('haslo'). Chodzi mi o to, żeby nie wpisywać samemu tylko funkcja miała ?uchwyt? okna, które ją wywołało. Mam nadzieję, że napisałem w miarę zrozumiale (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo to nie działa, albo ja nie umiem tego użyć (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Czy mógłbyś na przykładzie to jakoś pokazać?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 1 Dołączył: 5.08.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz zawsze przy pomocy jakiegoś framework'a np. jQuery
Ten post edytował raidon 5.07.2010, 15:27:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 14:18 |