![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2006 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, zainstalowałem wtyczkę Custom Fields Template na wordpresie 3.0 stworzyłem pole typu upload. Załadowałem do niego zdjęcie i wrzuciłem w szablon jego wyświetlanie. W szablonie kombinacja funkcji:
wyświetla mi rzeczywiście tab img z adresem do folderu upload i nazwy pliku jaki powinien być załadowany. Niestety w katalogu tym brak takiego pliku. A podczas uploadu, nie ma zgłoszenia żadnego błedu. Prawa do katalogu uploads i jego podkatalogów to 777 więc z zapisem na pewno nie ma problemu. Ktoś ma pomył, dlaczego tak się dzieje? -------------------- "Nie masz żadnej szansy, ale ją wykorzystaj" Arthur Schopenhauer
wiersze |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co stworzyłeś dodatkowe pole upload? Standardowe wysyłanie mediów w WP nie działa? Proponuję na zasadzie tego kombinować, o później ewentualnie linka do już wysłanego obrazka podać w custom fields ( choć nie do końca rozumiem co chcesz osiągnąć ).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poza dodaniem pola może należy jeszcze obsłużyć sam upload
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:56 |